8% off on orders over €60

Ronaldo jätti Mestarien liigan paras joukko

Posted By on Saturday 30th September 2017

UEFA virallinen ilmoitti toisen kierroksen Mestarien liigan ryhmän paras joukkue, Tottenham Hotspur3 valittu, Manchester United on kaksi ihmistä valittu, mikä tekee Valioliigan on tullut suurin voittaja, hyvin yllättynyt, että Real Madrid tähti Ronaldo epäonnistunut, ja hänet valittiin nykyinen Mestarien liigan viikkoa parasta pelaajaa.

Tämä luettelo on viisi ihmistä päällään Jalkapallo pelipaidat lapsille Premier League, jossa Premier League joukkue oli vahva suhde nykyiseen kierrokseen, itse asiassa, Mestarien liigan ryhmä ennen kahta kierrosta, Premier League 5 joukkuetta 10 pelit Peli sai 8 voittoa ja 2 voittaa lyömätön ennätys, ho ottaa 30 pistettä 26 pistettä, ja vain Liverpool kaksi suoraa, loput neljä joukkuetta voittavat.

Ronaldo valittiin nykyiseksi Mestarien liigan paras pelaaja, mutta ei valita paras joukkue, se on yllättävää, Real Madrid Kingin epäonnistunut tekee paljon Real Madrid fanit tuntuvat epätasaisilta. Ostaamme Ronaldo pelipaita Lapsille tukemaan tätä jalkapallosta!Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista!
Note: HTML ei käännetä!

Tags: Jalkapallo pelipaidat lapsille, Ronaldo pelipaita Lapsille

Osta jalkapallopaidat luottamuksellisesti: