8% off on orders over €60

On todettu, että Coutinho ei voi liittyä Barcelonaan tänä kesänä

Posted By on Wednesday 30th August 2017

Kesän siirto markkinoilla suljettu vain neljä päivää aikaa, mutta Coutinho n siirron tapahtuma ei ole vielä valmis. Mutta nykyisestä tilanteesta Barcelonassa on vaikea allekirjoittaa Coutinho tässä siirtoikkunassa. Loppujen lopuksi matkan siirtomarkkinat ovat myös vain muutaman päivän päässä, ja Liverpoolin asenne on erittäin vahva ja ei varmasti myy Coutinhoa ​​tänä kesänä. Osta halpa Jalkapallo Pelipaidat näyttää tukemme Coutinho!


Coutinholla ei ole salaisuutta hänen halustaan ​​liittyä Barcelonaan, josta hän oli jopa lähettänyt Liverpoolille hakeakseen siirtoa, mutta tämä ei vakuuttanut Liverpoolia jättämään hänet tänä kesänä, mutta Liverpoolille korkein ja Klopp oli vihainen.


Loppujen lopuksi Coutinho ja Liverpoolin sopimus jäljellä olevista viidestä vuodesta ja sopimuksessaan, joka ei ole rikkonut sopimusehtoja, joten kun Liverpool ei päästä irti, Barcelonasta ei ole mitään mahdollisuutta allekirjoittaa Coutinhoa.


Ehkä jo tietoinen siitä, että heillä ei ole mahdollisuutta lähteä joukkueesta tänä kesänä, joten Coutinho on joutunut kompromissiin Liverpoolin kanssa. Loppujen lopuksi ensi vuoden on maailmanmestaruuskunta, jotta voisimme osallistua ensi kesän MM-kisaan, Coutinho tarvitsee myös ottelunsa varmistaakseen oman valtionsa. Mutta hän on vain halukas pysymään Liverpoolissa kaudella ja toivoo lähteä Liverpoolta ensi kesänä. Osta Liverpoolin Lasten Jalkapallo Paidat toivottavasti Coutinholla on upea matka tässä merirosvossa.Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista!
Note: HTML ei käännetä!

Tags: Jalkapallo Pelipaidat, Liverpoolin Lasten Jalkapallo Paidat

Osta jalkapallopaidat luottamuksellisesti: